Logo Storteboom

“Wij zijn een food-
bedrijf waar je kan
groeien en iedereen
volop kansen krijgt”

Laurien van de Wolfshaar, HR & Communicatie Officer

Het verhaal van Laurien van de Wolfshaar, HR & Communicatie Officer

Het agrarische leven is niet vreemd voor Laurien, ze is opgegroeid op een agrarisch bedrijf en met een diploma van Agrifoodbusiness op zak wist ze het zeker: in deze sector wil ik blijven. Dat heeft ze waargemaakt, sinds 2021 is zij werkzaam bij Storteboom als HR & Communicatie Officer. 

Ontdekkingsreis

Maar wát ze wilde doen, was haar nog niet helemaal duidelijk. Storteboom bood haar de geweldige mogelijkheid om zich een jaar lang op verschillende afdelingen met meerdere projecten bezig te houden. Op deze manier hoefde ze niet meteen een richting te kiezen en hier ook daadwerkelijk direct aan vast te zitten. “De uiteindelijke keuze is HR en Communicatie geworden. Ik vind het heel fijn dat ik deze kans heb gekregen bij Storteboom.”

Inmiddels is zij al bijna 1,5 jaar op de werkvloer te vinden. “De vele collega’s brengen allemaal andere en interessante ideeën met zich mee. Dat is natuurlijk erg waardevol. Daarnaast zijn mijn collega’s heel gezellig, we maken vaak even een praatje: daar houd ik van. Ik vind de behulpzaamheid ook erg fijn. Iedereen helpt elkaar graag, je loopt gemakkelijk bij collega’s binnen: er zijn hier geen hoge drempels.”

Werkplezier

“Ik werk 40 uur per week bij Storteboom, maar geen enkele week is hetzelfde. Precies zoals ik het graag heb. Ik ben met verschillende projecten bezig, dus mijn taken hangen vaak af van wat er loopt. Dit betekent veel afwisseling en dat past bij mij. Op dit moment ben ik te vinden op ons nieuwe hoofdkantoor in Harderwijk, waar veel verschillende collega’s samen komen. Hierdoor zijn er korte lijntjes en dat bevalt mij heel goed. Zo wordt alles nog sneller geregeld.”

Laurien voelt zich thuis bij Storteboom, maar waar haalt zij haar werkplezier uit? “Elke dag is anders, wat natuurlijk gebruikelijk is in de foodsector. Storteboom is een groot bedrijf en er gebeurt overal wel wat, die afwisseling is erg verfrissend. Zolang je aangeeft wat je zelf wil, is er veel mogelijk. Ik zou Storteboom dan ook beschrijven als een foodbedrijf waar je kan groeien en iedereen volop kansen krijgt. Je kunt hier echt zelf het verschil maken. Er heerst een fijne en informele sfeer voor iedereen.”

Voldoening

Voor toekomstige collega’s heeft Laurien een mooi bericht: “Het is belangrijk om aan te geven wat je leuk vindt en waarin je verder wil groeien of ontwikkelen. Er is namelijk veel mogelijk! Pak taken op waar je plezier uithaalt, we houden van aanpakkers die graag de handen uit de mouwen steken. Het harde werken levert ons mooie resultaten en toffe klanten op, dat geeft enorme voldoening!”