Logo Storteboom

Alles voor de voedselveiligheid
van onze kipproducten

Veiligheid boven alles! Benieuwd hoe wij ervoor zorgen dat onze kipproducten gezond en goed zijn?

Betrouwbare kwaliteit en maximale voedselveiligheid

De voedselveiligheid van onze kipproducten staat op nummer één. Wij doen er alles aan om deze veiligheid te borgen. Om die reden is het een standaard onderdeel van onze werkcultuur om alle procedures grondig te controleren én systematisch vast te leggen. Zo is er geen speld tussen te krijgen. En dat microbiologisch onderzoek, dat doen wij gewoon zelf in ons eigen ISO 17025 geaccrediteerd laboratorium. Ook hierin gaan wij nét een stapje verder. Dat bedoelen wij met koploper op het gebied van duurzaamheid en voedselveiligheid.  

Ons laboratorium als onafhankelijke dienstverlener

Wist je dat ons laboratorium de status heeft van een onafhankelijke dienstverlener? Alle betrokken en goed opgeleide medewerkers nemen elke dag opnieuw hun verantwoordelijkheid voor het productieproces. Bij ons zijn hygiëne, betrouwbare kwaliteit en maximale voedselveiligheid de norm.

Alle kennis die wij opdoen delen we het liefst met de hele wereld. Nu is de hele wereld misschien een iets té ambitieus doel, maar wat we wel kunnen doen is onze expertise inbrengen bij (inter)nationale normcommissies op het gebied van microbiologisch onderzoek. Zoals bijvoorbeeld de NEN. We doen wat we kunnen. Alles voor het grotere doel! Meer weten? Bezoek de website van de NEN.

Sinds 2003 zijn wij RVA L413 gecertificeerd. De RVA is de Raad Voor Accreditatie, zij houden onafhankelijk toezicht en zorgen ervoor dat de kwaliteit van onze producten en diensten ook écht gerechtvaardigd is. We zeggen niet zomaar wat! Lees meer over de RVA op hun website

Downloads: