Logo Storteboom

Eerlijke kipproducten produceren?
Dat doen we samen.

Storteboom is onderdeel van het Britse 2 Sisters Food Group. Onder de vleugels van dit Britse bedrijf werken we samen aan eerlijke kipproducten.

Storteboom is onderdeel van 2 Sisters Food Group

Storteboom is sinds 2010 met trots onderdeel van 2 Sisters Food Group: een grote Britse speler binnen de Europese voedselindustrie. We werken elke dag met veel passie aan het produceren van goed voedsel van de hoogste kwaliteit. 2 Sisters Food Group houdt zich bezig met een brede range van voedsel: van gevogelte, pizza en pudding en van kant-en-klaar-maaltijden tot soep. Storteboom focust zich op alles dat te maken heeft met kip.

De missie van 2 Sisters food group

“Help to feed the nation“: dat is de missie van 2 Sisters Food Group. Elke dag weer staan we klaar om topkwaliteit voedsel en innovatieve maaltijdideeën te ontwikkelen, produceren en te leveren. Storteboom sluit zich helemaal aan bij deze grootse missie. Wij voorzien mensen van de heerlijkste kipproducten, die we op een zo duurzaam en diervriendelijk mogelijke manier produceren. Goed voor mens én dier. 

Alle neuzen dezelfde kant op: onze normen en waarden

Een hoge voedselkwaliteit, maar óók het naleven van wet- en regelgeving. Dat is voor ons heel erg belangrijk. Wij volgen altijd de juiste beleidslijnen en procedures: wij zijn een geoliede machine en al onze medewerkers weten waarvoor we staan. En dat is niet alles! Samen met 2 Sisters Food Group verbeteren wij continu onze processen op het gebied van dierenwelzijn, milieubeleid, voedselverspilling en duurzaamheid. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niet meer dan normaal.