Logo Storteboom

Nog nooit van
ons gehoord?

Dat kan kloppen. Nog nooit de echte Storteboom kip gegeten? Onmogelijk.

Storteboom kip in jouw winkelmandje

Ga je wel eens uit eten in een restaurant? Of stop je onderweg wel eens om even snel iets te eten langs de snelweg? Doe je boodschappen bij een supermarkt? Ja? Dan heb je zonder twijfel al eens van onze kip geproefd. Een stukje mals kipfilet, of een lekker gemarineerde drumstick. Allemaal Storteboom kip! Waarschijnlijk zegt de naam Storteboom je dus niks, maar weet je heel goed hoe onze kip je smaakt. En, wat vond je ervan?

De keuze voor kip is makkelijk

Nederlanders zijn gek op kip. We eten jaarlijks ruim 22 kilo aan kip. De keuze voor kip is ook een makkelijke: het is lekker, heeft een eenvoudige bereiding en past bij heel veel gerechten. Als Europese kipspecialist adviseren wij supermarkten, restaurants en cateringbedrijven over de mooiste en beste kipproducten tegen een betaalbare prijs. We houden alle consumententrends goed in de gaten en zorgen ervoor dat onze kip gezond, gemakkelijk en lekker is. Precies waar je als consument naar zoekt. 

Werken aan dierenwelzijn en duurzaamheid?

Beter leven is onze standaard. Wij zetten ons actief in voor een keten met zo min mogelijk onnodig of onveilig gebruik van antibiotica. En samen met onze pluimveehouders en klanten produceren we kip met een duidelijke visie op hoe het beter kan in de kipketen. Wij hebben aandacht voor de dieren en zetten ons in voor een hoger dierenwelzijn. 

Heb je vragen over onze producten? Of over hoe wij omgaan met dierenwelzijn of het milieu? Neem contact met ons op.