Logo Storteboom

Alles onder controle:
van ei tot consument

Controle op alle schakels in de keten: dat is belangrijk. Wij weten van elk stukje kip waar het vandaan komt en hoe het is verwerkt.

Voedselveiligheid is onze hoogste prioriteit

Onze werkwijze kenmerkt zich door constante innovaties en het vastleggen en controleren van elke stap in het proces. Ja, echt élke stap. Voedselveiligheid is onze hoogste prioriteit en daarom documenteren we elk stukje kip. Waar komt het vandaan? En hoe is het verwerkt? Zo houden we de regie in eigen handen: van ei tot consument. 

Veilig samenwerken met partners en leveranciers

Alle controles worden uitgevoerd op ons eigen gecertificeerde laboratorium. Deze controles tijdens alle fases van de producten zorgen voor meer zekerheid. Dat betekent dat we heel goed en nauw samenwerken met onze partners en toeleveranciers. Dat gaat van broederijen tot pluimveehouders, en van de voerleveranciers tot de transportbedrijven. Wij durven kritisch te zijn op de partijen met wie we samenwerken.. We hebben een visie op één sterke keten met oog voor duurzaamheid en diervriendelijkheid. Ons uiteindelijk doel? De consument een kwalitatief hoogwaardig stukje kip aanbieden.

Benieuwd hoe wij op een maatschappelijk verantwoorde manier kipproducten maken? Dat lees je hier!