Logo Storteboom

Onze geschiedenis

In 1904 met de bakfiets naar de markt, nu één van de grote spelers in Nederland. De geschiedenis van Storteboom.

Van 1904 tot nu: de geschiedenis van Storteboom

Het verhaal van Storteboom begint in 1904 toen de heer T. Storteboom met zijn bakfiets naar de lokale markt vertrok om pluimvee te kopen. Samen met zijn familie bouwde hij het bedrijf in de loop van de 20e eeuw uit tot één van de grotere spelers in Europa. Meegaan met de tijd, processen verbeteren en de keten verduurzamen: een familiebedrijf met een ondernemende en warme tijdsgeest.

Volle breedte start

 

Volle breedte eind

Begonnen als familie, uitgegroeid tot multinational

Storteboom is begonnen als familiebedrijf. En dat voel je vandaag de dag nog steeds. De passie voor voedsel en het warme karakter van de organisatie is in die 100 jaar nooit veranderd. Je voelt het in de manier van werken: met elkaar, met boeren, leveranciers en afnemers. En altijd met oog voor dierenwelzijn. In ruim 100 jaar is Storteboom uitgegroeid tot een multinational met oneindig veel ervaring in kip en kipproducten. 

Storteboom werd 2 Sisters Storteboom B.V.

In 2010 is Storteboom overgenomen door het Britse food-multinational 2 Sisters Food Group. Dit zorgt ervoor dat we grootser denken dan ooit en dat er nog meer ruimte is om onze verantwoordelijkheid in de keten te pakken. Onder de naam 2 Sisters Storteboom blijven we doorontwikkelen. Ondertussen zijn we een modern bedrijf met een wereldwijde klantenkring, maar als je ons een beetje kent dan weet je dat wij altijd een familiebedrijf met een hart voor mens én dier zijn gebleven. 

Denk je na het lezen: dit is een bedrijf dat perfect bij mij past? Wij zoeken altijd naar nieuwe collega’s! Bekijk onze vacatures.