Logo Storteboom

Wij werken
verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is van groots belang in de voedselindustrie. People, planet, profit én product.

Niet meelopen, maar vooroplopen

Wij zijn een belangrijke schakel in de kippenindustrie en daar komt verantwoordelijkheid bij kijken. Wij begrijpen wat ons te doen staat en werken verantwoord. Dat betekent: in nauwe samenwerking met alle partijen binnen de keten en met oog voor kip, mens en klimaat.

Factoren waar wij continu op ontwikkelen

Verantwoordelijkheid dus! We volgen de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet en voldoen aan de actuele consumentenwensen en -eisen. En niet alleen omdat het eisen zijn: dit doen we omdat we het echt belangrijk vinden. 

Waar wij ons dan vooral mee bezig houden? Een goede kwaliteit van het vlees en maximale voedselveiligheid staan hoog op onze prioriteitenlijst. Daarbij kijken we altijd goed naar de grondstoffen die gebruikt worden bij de productie en hoe we hierin nog meer kunnen verbeteren. Ook nemen wij onze medewerkers niet voor lief: wij zien het harde werk dat zij doen en hebben een goed sociaal beleid. En, als laatste maar niet minder belangrijk: dierenwelzijn en milieu. We zijn dagelijks bezig met vragen als: hoe kunnen we de dieren zo diervriendelijk mogelijk vervoeren? En hoe kunnen we ons productieproces nog meer verduurzamen?

People, planet, profit & product

Product? Horen we je denken. Ja! Aan de bekende People, Planet, Profit voegen wij ‘Product’ toe. Het leveren van hoogwaardige producten is een verantwoordelijkheid met hoge prioriteit. Wij voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen en ons proces en de bedrijfslocaties staan onder continue controle. Wij lopen niet mee, maar voorop. 

Meer weten over maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? Lees meer over hoe wij omgaan met het milieu of met dierenwelzijn