Logo Storteboom

Van onze afnemers
leren we het meest

Storteboom levert kip aan veel verschillende markten. Ook aan jou?

De lekkerste kip voor iedereen. Echt, iedereen!

Kip leveren aan klanten in verschillende markten maakt ons werk veelzijdig en leuk. Wij hebben brede ervaring in de voedselindustrie: van de industrie tot foodservice, van groothandel tot retailketens tot quick service restaurants. Met onze uiteenlopende producten en klantgerichte concepten voldoen we aan ieders behoeften. Wij hebben een groot assortiment van verse en diepgevroren producten, en ook in onze verpakkingen en logistieke procedures is er heel veel mogelijk. Lekkere kip voor iedereen. Kiplekker!

Kunnen we je ergens mee helpen? Neem contact met ons op.

Wij doen meer dan het leveren van kip

Aan onze industriële afnemers leveren we kipproducten in bulk of in IQF-verpakking. Alle eenheden en formaten zijn mogelijk: niets is ons te gek. Aan het foodservice-, handels- en retailsegment leveren we kipproducten op maat. Wij denken mee over de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve concepten en hoe je de kip het best (en het mooist!) kunt verpakken. We adviseren je van A tot Z, van het produceren tot in de schappen. We zorgen dat alles is afgestemd op de wensen van de consument, dus denken we ook graag met je mee over de schapinrichting en presentatie. Door jarenlange ervaring en door het doen van goed markt- en consumentenonderzoek weten we als geen ander hoe de markt in elkaar zit en welke behoeftes de consument heeft. We ontzorgen én zorgen voor de beste producten.

Kennis delen: dat doen we het liefst

Wij delen al onze kennis graag met onze afnemers binnen de verschillende klantgroepen. Betrokkenheid en deskundig advies: dat vinden we erg belangrijk. We streven naar het beste resultaat voor beide partijen en doen dit op een open manier. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan. Wij gaan voor een langdurige en duurzame relatie.
Heb je interesse in de kipproducten van Storteboom? Neem contact met ons op.