Logo Storteboom

Ruim 100 jaar
ervaring met kip

In 1904 met de bakfiets naar de markt om pluimvee te verkopen, nu een organisatie met 2.700 collega’s verdeeld over 6 locaties in Nederland en 2 in Polen.

Wie is Storteboom

Aangenaam! We kunnen veel over onszelf vertellen, maar het belangrijkste is dat wij leverancier zijn van kipproducten. En dat doen wij al een tijd. Meer dan 100 jaar om precies te zijn! We weten dus veel van kip en kennen de keten tot op het kippenbotje! Daarbij nemen we, als belangrijke schakel in de kippenindustrie, onze verantwoordelijkheid. In nauwe samenwerking met alle partijen binnen de keten. Met oog voor kip, mens en klimaat. 

Locaties en wat we doen bij Storteboom

Wij hebben in totaal 6 locaties in Nederland en 2 in Polen. In Kornhorn, Putten en Kotowo (Polen) staan onze moderne slachterijen en in Nijkerk, Zeewolde, Barneveld, Kotowo en Komorniki verwerken we het vlees tot verse, bevroren en voorgegaarde kipproducten. 

  • We verwerken wekelijks zo’n 4 miljoen vleeskuikens.
  • Dit vlees verwerken we tot kipfilets en andere kipproducten die geschikt zijn voor grote en kleine (Nederlandse) retailers, groothandels en de verwerkende industrie.
  • In Barneveld garen wij producten voor restaurantketens en retailers.

Storteboom als werkgever

Dagelijks werken we met zo’n 2.700 collega’s. Met heel veel plezier en passie maken we samen de lekkerste kipproducten, die vervolgens bij miljoenen mensen op hun bord komen te liggen. 

Bij Storteboom heerst een fijne informele,  familiaire sfeer. Wij zoeken altijd enthousiaste collega’s om onze teams te versterken. Meer over werken bij Storteboom en onze vacatures.

Duurzaamheid en dierenwelzijn staan voorop

Voedselveiligheid staat bij Storteboom hoog in het vaandel, dat is letterlijk een hygiënefactor. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor duurzaamheid en dierenwelzijn. Daarin proberen we elke dag het verschil te maken, in nauwe samenwerking met de pluimveehouders waar wij mee werken en onze afnemers. Wat we nog meer doen op het gebied van duurzaamheid lees je hier.

Storteboom en de 2 Sisters Food Group

Storteboom is sinds 2010 onderdeel van de 2 Sisters Food Group in Groot-Brittannië. Hieronder valt een grote groep bedrijven binnen de Britse voedselindustrie. Met meer dan 13.000 collega’s van 36 nationaliteiten wordt dagelijks een duizelingwekkend assortiment producten geproduceerd. Van kant en klare maaltijden tot een groot aanbod soep en van pizza tot pudding tot kip. Storteboom sluit zich als leverancier van een prachtig assortiment kipproducten trots aan bij de missie van 2 Sisters: Help to feed the nation. Lees meer over de 2 Sisters Food Group.