Logo Storteboom

“Ik behandel
mensen zoals ik
zelf behandeld
wil worden”

Adem Cicek, Productieleider

Het verhaal van Adem Cicek, Productieleider

Adem kan zich inmiddels een ware pionier van Storteboom noemen. Al sinds 1998 is hij trouwe werknemer van het bedrijf en werkt hier nog altijd met veel plezier. Ooit begonnen als jonge man met voornamelijk taken als opruimen en schoonmaken, inmiddels doorgegroeid tot Productieleider. “Ik hoop een voorbeeld te zijn voor anderen.”

42 jaar, drie kinderen thuis en een echte voetballiefhebber: dat is Adem. Maar hij is veel meer dan dat. Als 17-jarige liep Adem binnen bij Storteboom, hij sprak toen nog amper de Nederlandse taal. Jaren later mag hij zichzelf Productieleider noemen. “Mijn taken zijn eigenlijk teveel om op te noemen, ik ben verantwoordelijk voor een hoop werkzaamheden binnen het bedrijf.”

Eerlijkheid werkt

Wat vinden collega’s het leukst aan samenwerken met Adem? “Ik zeg altijd de waarheid. Dit vinden ze in het begin misschien niet zo leuk, haha. Toch geven ze achteraf aan dat ze het wel waarderen. Ik zeg waar het op staat, júíst om mensen te helpen. Met de waarheid leer je het meest en je geeft daarnaast mensen veel vertrouwen. Zelf waardeer ik deze eerlijkheid ook, maar bovenal ben ik blij met de manier waarop wij als collega’s respectvol met elkaar omgaan. Ik vind het belangrijk dat ik anderen behandel zoals ik zelf ook behandeld wil worden. Als je met plezier naar je werk gaat en goed met elkaar omgaat, komt het werk vanzelf wel goed.”

Nooit saai

Een werkweek bij Storteboom is voor Adem vrijwel nooit hetzelfde en dat is précies hoe hij het graag heeft. “Vier dagen per week sta ik om 5 uur ‘s morgens op de werkvloer. Ik start in de kantine, doe een hoop controles en bekijk de planning. Echter, zegt een planning hier niet altijd zoveel, haha. Je past je aan aan de verwachting van de klant! Hoe maak jij de klant zo vrolijk mogelijk? Dat is wat telt. Daarom kan de planning elk uur nog veranderen. Dat vind ik juist leuk, ik houd niet van niks doen.” 

Groeien bij Storteboom

Dat Adem niet van stilzitten houdt, heeft hij wel bewezen. “Ik ben stap voor stap gegroeid. Daar haal ik ook plezier uit: niet stilstaan, altijd iets nieuws, altijd bezig. Dat is wat Storteboom je allemaal kan bieden. Voor mij is het heerlijk, problemen oplossen maakt mijn hele dag goed.”

Adem heeft zijn prachtige positie als Productieleider helemaal zelf voor elkaar gekregen. “Ik hoop mensen te inspireren met het pad dat ik gelopen heb. Ook ben ik Storteboom erg dankbaar. Het is fijn werken, je kunt doorgroeien, je krijgt veel kansen: vrijwel alles is mogelijk. Als je aangeeft waar je mee zit of wat je wil, dan nemen ze je ook serieus. Dus mijn advies: zet de stap en wie weet kom je wel ontzettend ver!”