Logo Storteboom

“Storteboom is een
heerlijk hectisch,
gezellig, informeel en
klantgedreven bedrijf.”

Laura Blaauw, Business Controller

Het verhaal van Laura Blaauw, Business Controller

3,5 jaar geleden kwam Laura als vers afgestudeerde bij Storteboom terecht. Ze startte destijds als junior en is inmiddels al op haar 26e doorgegroeid tot Business Controller. “Ik houd van de controlerende rol.”

Elkaar helpen

23 was Laura toen haar eerste dag bij Storteboom aanbrak. Nu, een aantal jaar verder, is ze niet meer weg te denken. “Als Business Controller houd ik mij bezig met een breed takenpakket. Mijn functie is vrij centraal: je bent als Business Controller eigenlijk het hart van het bedrijf.” Dit betekent uiteraard ook veel samenwerken met collega’s. Hoe zouden zij Laura omschrijven? “Ik ben nogal perfectionistisch, gedreven en erg sociaal. Hoewel ik veel met anderen werk, merk ik dat ik graag het initiatief neem: ik houd van het bewaken van controle. Maar, ik werk natuurlijk niet alleen! Dat is maar goed ook, we helpen elkaar namelijk enorm en kunnen op de werkvloer helemaal onszelf zijn. Er hangt bij Storteboom een gezellige sfeer, waarin we hard kunnen werken. Dat vind ik een fijne combinatie!”

Afwisseling

Net als voor vele andere werknemers, is voor Laura geen week hetzelfde. “In mijn vakgebied kan ik niet voorspellen hoe mijn dag eruit gaat zien. Ik heb veel te maken met vragen vanuit klanten of de organisatie, hierdoor is mijn werk erg afwisselend. Ik vind dit ontzettend fijn, want hierdoor blijft het uitdagend. Elke dag hetzelfde doen, lijkt mij maar saai.”

4 dagen per week is Laura met veel plezier en passie te vinden op de werkvloer. “Het fijne aan Storteboom is dat het een open en informeel bedrijf is. Je kan bij iedereen je ei kwijt en er is altijd hulp aanwezig wanneer je dat nodig hebt. We kennen geen strakke kaders waarin we ons moeten bewegen: er is genoeg ruimte voor eigen ideeën en je krijgt de vrijheid om deze uit te werken. Je hebt in mijn ogen geen last van hiërarchie.

Wees jezelf

Nog niet zo heel lang geleden begon Laura zelf bij Storteboom, nu heeft zij een mooie boodschap voor eventuele toekomstige collega’s: “Storteboom is een heerlijk hectisch, gezellig, informeel en klantgedreven bedrijf. Aan een toekomstige werknemer zou ik willen meegeven: wees lekker creatief en jezelf! Je kunt altijd je eigen ding doen, maar je moet je wel een beetje kunnen vinden in de chaos en de hectiek!”