Logo Storteboom

“Als je iets wil, kun
je dat hier bereiken”

Ferdi Lemmen, Kwaliteitsmanager

Het verhaal van Ferdi Lemmen, Kwaliteitsmanager

Hij heeft inmiddels al vele jaren ervaring onder zijn naam staan en dat worden er alleen maar meer: Ferdi begon als Kwaliteitsmedewerker, waarna hij als Kwaliteitscoördinator aan de slag is gegaan en hij mag zich sinds twee jaar Kwaliteitsmanager van Storteboom noemen. 

Divers takenpakket

“Met mijn functie als Kwaliteitsmanager heb ik vele taken: ik ben onder andere betrokken bij verschillende projecten en verbetertrajecten. Ik heb contact met de vestigingen en beantwoord waar mogelijk de vragen die zij hebben. Daarnaast voer ik onaangekondigde interne audits uit, ga ik over het beheer van het kwaliteitshandboek en documenteer ik de eisen van de klanten.”

Kwaliteit doen we samen

Al jarenlang is Ferdi binnen de QA-afdeling en op de werkvloer te vinden. In deze tijd heeft hij veel samengewerkt met verschillende werknemers. “Als collega probeer ik vooral behulpzaam te zijn en mijn afspraken na te komen. Daarnaast doe ik mijn best om er voor mijn collega’s te zijn wanneer zij mijn hulp nodig hebben. Ik ga er altijd voor! Dat waardeer ik ook in de andere werknemers: ze zijn enthousiast en we werken dagelijks samen om eraan bij te dragen om een zo’n hoog mogelijke kwaliteit te waarborgen en te voldoen aan alle eisen. Als werknemers onder elkaar delen we onze kennis. Op deze manier leren we ook onwijs veel van elkaar. Dat is enorm waardevol.” 

Geen dag hetzelfde

Naast de enthousiaste werknemers, is er volgens Ferdi nog veel meer waar hij zijn werkplezier uithaalt bij Storteboom. “Geen dag is hetzelfde. Deze onvoorspelbare dagen maakt het werk afwisselend en uitdagend. We produceren bij Storteboom tegen de hoogste eisen en het is prachtig om onze mooie en smaakvolle producten uiteindelijk te zien liggen bij onze vestigingen en klanten.“

Ferdi weet als geen ander hoeveel er mogelijk is bij Storteboom. “Het is een dynamisch en informeel bedrijf, maar wat er vooral uitspringt zijn de opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Als je iets wil, kun je dat hier bereiken. De kansen liggen er.“