Logo Storteboom

Werken bij

Teamleider productie Zeewolde (FT)

Verloopt op 31-12-2022 | Aantal uren: 40

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor één van onze productieafdelingen.

Als Teamleider ben je voornamelijk aanwezig op de productievloer. Jij zorgt ervoor dat onze productie medewerkers, bestaande uit flexkrachten en vaste medewerkers, de geplande productie binnen de gestelde normen draaien. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Functie-eisen

De Teamleider die wij zoeken is van nature resultaat- en oplossingsgericht, de werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Opstellen en beoordelen van dag- en weekplanning;  
  • Vaststellen van de benodigde bezetting (op dag basis). Afstemmen met collega Teamleiders over mogelijke onderlinge uitwisseling van medewerkers;
  • Indelen van de werkzaamheden, verstrekken van opdrachten en instrueren van medewerkers;
  • Deelnemen aan diverse projectgroepen en daarin inbrengen deskundigheid en inzichten over de problematiek van de werk- en productieprocessen van de eigen afdeling;
  • Vastleggen van bijzonderheden/afwijkingen op de oorspronkelijke planning;
  • Signaleren van productieproblemen/knelpunten, aandragen van mogelijkheden om processen stabieler te laten verlopen;
  • Implementeren van veranderingen, verbeteringen en nieuwe producten;
  • Beoordelen van machine- en lijnrapportages;
  • Motiveren en stimuleren van medewerkers;
  • Toezien op naleving van de HACCP- bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Wat neem jij mee?
Je hebt leidinggevende ervaring in een productieomgeving (bij voorkeur binnen de levensmiddelen industrie), MBO werk- en denkniveau.

Je bent flexibel qua werktijden (we werken in 2 wisselende diensten), de werktijden liggen tussen 06:00 en 01:00 (tot de productie klaar is). Je weet van aanpakken terwijl je secuur blijft werken. Op de zaterdag wordt er ook gewerkt. Het gaat om een fulltime dienstverband waarbij het uitgangspunt is dat je maximaal 5 dagen per week werkt.

Je spreekt Nederlands en Engels (must), als je ook nog Pools spreekt is dat zeker een pré! Je hebt geen moeite met het werken in een gekoelde omgeving (2 graden Celsius). Tenslotte houd jij je hoofd koel in een hectische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Herken je jezelf? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wat bieden we

Een veelzijdige functie binnen een werkomgeving waarin ruimte is voor eigen inbreng. Een salaris passend bij de functie.

Sollicitatie

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van Teamleider productie. Deze kun je mailen aan: cle@2sistersstorteboom.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Naar het overzichtSolliciteer

Gerelateerde vacatures

Tot 31-01-2023

Planner – Productieplanner Zeewolde (FT)

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Planner voor onze productie.
Het betreft een dynamische functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. De cultuur kenmerkt zich als: dynamisch, professioneel, open en korte lijnen. Het is een uitdagende plannersfunctie binnen de Supply Chain gericht op de productie. Onze producten worden met name geleverd aan de retail en food services.

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Assistent Account Management

Ons team in Zeewolde zoekt een proactieve, commerciële collega om mee te bouwen aan de toekomst!

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Teamleider Logistiek

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Teamleider Logistiek. Heb jij passie voor Supply Chain en de drive om samen met jouw team de logistieke processen optimaal te laten verlopen? Creëer jij met jouw sterke motivatie, visie en leiderschapskwaliteiten een cultuur die gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Medewerkers Expeditie / Logistiek / Magazijn Zeewolde (ft)

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij voor verschillende expeditie afdelingen meerdere nieuwe collega’s. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Lijn coördinatoren / Proces Operators Zeewolde (FT)

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators. Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator / operator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Meer informatie