Logo Storteboom

Werken bij

Teamleider Productie Nijkerk (ft)

Verloopt op 31-01-2023 | Aantal uren: 38

Vind jij het leuk om een groep mensen aan te sturen en voel je je kiplekker bij het organiseren van dagelijkse werkzaamheden?! Dan is dit jouw functie, als je een nieuwe stap wil maken in je carriere!

Ons productieteam zoekt namelijk een nieuwe teamleider die het een uitdaging vindt om samen met drie collega’s een groep van ongeveer 100 mensen aan te sturen endat een productiedag soepel verloopt. Na een inwerkperiode waarin je de werkprocessen op deze productieafdeling leert kennen, begeleid en coach jij de medewerkers op de werkvloer. Je zorgt voor een goede bezetting op de productielijnen, je organiseert de werkzaamheden en je houdt de werkprocessen en de kwaliteit van het gereedproduct nauwlettend in de gaten. 

Wat neem jij mee naar deze functie?

Voor ons is het belangrijk dat je begrijpt dat het bewerken en verwerken van onze vleesproducten een bijzondere vakmanschap vraagt, waarbij kwaliteit en hygiëne kernbegrippen zijn. Om dit goed te begrijpen moet je enige jaren ervaring hebben in een productieomgeving. Verder heb je een kritische blik als het gaat om werkprocessen. Je kan snel schakelen omdat je met kwetsbare grondstoffen werkt. Verder ben je een enthousiaste leider, die leiding geeft vanaf de werkvloer. Je loopt dus graag tussen de mensen en haalt daar ook je (stuur) informatie op. Je kan direct schakelen indien nodig en met alle kennis die je dagelijks op doet, ben je ook in staat om met verbetervoorstellen te komen waardoor werkzaamheden beter verlopen.

Wat bieden we

2 Sisters Storteboom is een dynamische organisatie vol met uitdagingen. Wij hebben continue innovatie en investeringen in kennis en techniek hoog in het vaandel staan zodat onze productieprocessen voldoen aan de hoogste normen van kostenefficiency, hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Wij bieden dan ook veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen evt. met cursussen en opleidingen.

Jij investeert in ons en wij in jou. Dit betekent ook dat we uitzicht willen geven op een contract met vast dienstverband en uiteraard kan je voor deze uitdagende functie rekenen op een goed passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij je in onze kernwaarden: gedrevenheid, discipline, samenwerken, integriteit, resultaat en klantgerichtheid dan hebben wij jouw nieuwe baan!

Meer informatie

Wil je meer informatie, dan komen we graag met jou in contact! Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Bel of mail Diane van den Top (088 – 753 0 670 of dvt@2sistersstorteboom.com), zij plant dan snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met Maas van den Brink, vestigingsmanager!

 

Naar het overzichtSolliciteer

Gerelateerde vacatures

Tot 31-12-2022

Kostprijs- en procesanalist Nijkerk (ft)

Ben jij cijfermatig sterk, analytisch maar ook creatief?
Vind jij het leuk om op de productievloer, informatie op te halen en die om te zetten in betere en bruikbare processen voor een internationale organisatie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie

Tot 31-01-2023

(Aankomend) Productieplanner

Wil jij graag het dashboard bedienen van een geavanceerde productielocatie in Nijkerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze fulltime functie plan jij met behulp van het productiemanagement systeem, de juiste grondstoffen op het juiste moment voor de juiste productielijn. Je wordt een belangrijk onderdeel van onze supply chain en je komt te werken op een dynamische afdeling […]

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Medewerkers Expeditie Nijkerk

Voor onze vestiging in Nijkerk zoeken wij voor verschillende expeditie afdelingen meerdere nieuwe collega’s. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken én die beseffen dat zij een belangrijke rol hebben in ons productieproces. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Operator Productie Nijkerk (2 ploegen fulltime)

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een productieomgeving, dan zijn wij naar jou op zoek!

Als Operator Productie ben jij belast met het productieproces en zorg jij ervoor dat onze kipproducten perfect worden verwerkt tot eindproducten voor diverse A-merken.
Na een gedegen inwerkperiode, weet jij precies wat de specificaties zijn, waar onze producten aan moeten voldoen. Je kan productiemedewerkers goed uitleggen waar ze op moeten letten en je houdt in de gaten of alle grond- en hulpstoffen snel en makkelijk beschikbaar zijn. Eenvoudige storingen aan de machines los je natuurlijk zelf op en bij complexe gevallen weet jij goed aan een monteur of teamleider uit te leggen, wat er volgens jou niet goed gaat.

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Account Medewerker QSR

Ben je die analytische en commerciële persoon?
Zie jij snel waar kansen en verbeteringen liggen?
En spreekt een internationale organisatie met grote klanten jou aan?
Dan is deze vacature in Nijkerk iets voor jou!

Meer informatie