Logo Storteboom

Werken bij

Planner – Productieplanner Zeewolde (FT)

Verloopt op 31-01-2023 | Aantal uren: 40

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een fulltime Planner voor onze productie.

Het betreft een dynamische functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. De cultuur kenmerkt zich als: dynamisch, professioneel, open en korte lijnen. Het is een uitdagende plannersfunctie binnen de Supply Chain gericht op de productie. Onze producten worden met name geleverd aan de retail en food services.

Werkzaamheden

 • De Planner draagt zorg voor het optimaliseren van de week-, en dagproductie zodanig dat de productiekosten geminimaliseerd worden en uitleverdata gerealiseerd worden;
 • De planner zorgt voor de juiste beschikbaarheid van grond- en hulpstoffen;
 • Je bent verantwoordelijk voor de productie planning (c.a. 10 lijnen);
 • Afstemmen van processen met de interne logistiek, verkoop en productie;
 • Bewaken van de voortgang in de productieplanning;
 • Actueel houden van de gegevens in het geautomatiseerde systeem;
 • Data analyseren van de afgegeven forecasts;
 • Proces optimalisatie gericht op verhogen van de servicegraad en leverbetrouwbaarheid.

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je aantoonbare ervaring te hebben met het plannen van productie.

Om succesvol te kunnen worden moet jij stressbestendig en besluitvaardig zijn. Bij jou is het glas altijd halfvol daarnaast weet jij prioriteiten te stellen onder hoge tijdsdruk. Jouw werkdag start om 07:00 uur aangezien onze productielijnen al vanaf 06:15 worden ingesteld.

Op de zaterdagen wordt er ook gewerkt (van 07:00 tot 13:00), maar dat wordt gerouleerd binnen het team van 3 planners. Het gaat om een fulltime dienstverband waarbij het uitgangspunt is dat je maximaal 5 dagen per week werkt, dus als je op zaterdag werkt wordt dat doordeweeks gecompenseerd. Afhankelijk van de planning en orders is het mogelijk om op de zaterdag vanuit huis te werken.

Verder zien wij graag onderstaande terug bij onze nieuwe collega:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over minimaal 1 jaar werk ervaring opgedaan als planner, ervaring opgedaan binnen de food, fmcg en/of productie is dus een grote pré;
 • Ervaring met het plannen van diverse en complexe productielijnen;
 • Zelf startend vermogen;
 • Zelfstandig en stevig in je schoenen staan;
 • Flexibel in werkdagen, af en toe een zaterdag en/of feestdag;
 • Je hebt een flexibele mindset en bent analytisch sterk onderlegd;
 • Je bent stressbestendig, voelt je prettig in een zeer dynamische omgeving en kan snel schakelen en verbanden leggen.

Wat bieden wij

Een zeer zelfstandige, veelzijdige functie binnen een werkomgeving waarin ruimte is voor eigen inbreng. Een goed salaris passend bij de functie en een leuk team van collega’s.

Sollicitatie
Denk jij de geschikte kandidaat te zijn, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van Productieplanner. Deze kun je mailen aan: cle@2sistersstorteboom.com. Je kunt ook reageren door op onderstaande button te klikken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Naar het overzichtSolliciteer

Gerelateerde vacatures

Tot 31-12-2022

Assistent Account Management

Ons team in Zeewolde zoekt een proactieve, commerciële collega om mee te bouwen aan de toekomst!

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Teamleider Logistiek

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Teamleider Logistiek. Heb jij passie voor Supply Chain en de drive om samen met jouw team de logistieke processen optimaal te laten verlopen? Creëer jij met jouw sterke motivatie, visie en leiderschapskwaliteiten een cultuur die gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Medewerkers Expeditie / Logistiek / Magazijn Zeewolde (ft)

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij voor verschillende expeditie afdelingen meerdere nieuwe collega’s. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Teamleider productie Zeewolde (FT)

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor één van onze productieafdelingen.

Als Teamleider ben je voornamelijk aanwezig op de productievloer. Jij zorgt ervoor dat onze productie medewerkers, bestaande uit flexkrachten en vaste medewerkers, de geplande productie binnen de gestelde normen draaien. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Lijn coördinatoren / Proces Operators Zeewolde (FT)

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Lijn coördinatoren / Proces Operators. Binnen alle productie gerelateerde afdelingen verricht de lijn coördinator / operator naast zijn of haar productie werk dat op de betreffende afdeling voorkomt coördinerende werkzaamheden. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Meer informatie