Logo Storteboom

Werken bij

Operator Productie Nijkerk (2 ploegen fulltime)

Verloopt op 30-06-2022 | Aantal uren: 38

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een productieomgeving, dan zijn wij naar jou op zoek!

Als Operator Productie ben jij belast met het productieproces en zorg jij ervoor dat onze kipproducten perfect worden verwerkt tot eindproducten voor diverse A-merken.
Na een gedegen inwerkperiode, weet jij precies wat de specificaties zijn, waar onze producten aan moeten voldoen. Je kan productiemedewerkers goed uitleggen waar ze op moeten letten en je houdt in de gaten of alle grond- en hulpstoffen snel en makkelijk beschikbaar zijn. Eenvoudige storingen aan de machines los je natuurlijk zelf op en bij complexe gevallen weet jij goed aan een monteur of teamleider uit te leggen, wat er volgens jou niet goed gaat. 

Functie-eisen

Om deze functie goed in te kunnen vullen beschik je over een LBO werk- en denkniveau, technisch inzicht en 2 “rechter” handen. 
Je werkt met levensmiddelen, dus je weet dat hygiene en discipline belangrijke kernwaarden zijn voor iedereen die bij ons komt werken. 
Je vindt het uitdagend om in een dynamische productie omgeving te werken, waar geen dag hetzelfde is en je hebt uiteraard geen bezwaar tegen een tweeploegendienst.

Ben jij die harde werker, die flexibel inzetbaar is en snel kan schakelen? We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wat bieden we

Voor deze uitdagende functie in Nijkerk bieden wij een contract met uitzicht op een vast dienstverband en een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Verder kom je te werken in een leuk team van gedreven en eravren collega’s die jou alle kneepjes van het vak kunnen en willen leren. 

Herken jij je in onze kernwaarden: gedrevenheid, discipline, samenwerken, integriteit, resultaat en klantgerichtheid dan hebben wij jouw nieuwe baan!

Meer informatie

Wil je meer informatie, dan komen we graag met jou in contact! Meer informatie over de functie kan je opvragen bij Maas van den Brink, vestigingsmager via het algemene telefoonnummer: 088 – 753 0 753.

Sollicitatie

Ben jij de operator die wij zoeken of verwacht jij dat je op grond van jouw kennis en ervaring binnen “no-time” onze operator kan worden, stuur dan direct een mail naar Diane van den Top, dvt@2sistersstorteboom.com, met je motivatie en cv en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Naar het overzichtSolliciteer

Gerelateerde vacatures

Tot 30-09-2022

Account Medewerker QSR

Ben je die analytische en commerciële persoon?
Zie jij snel waar kansen en verbeteringen liggen?
En spreekt een internationale organisatie met grote klanten jou aan?
Dan is deze vacature in Nijkerk iets voor jou!

Meer informatie

Tot 30-09-2022

Medewerkers Expeditie Nijkerk

Voor onze vestiging in Nijkerk zoeken wij voor verschillende expeditie afdelingen meerdere nieuwe collega’s. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken én die beseffen dat zij een belangrijke rol hebben in ons productieproces. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Meer informatie

Tot 30-09-2022

Kostprijs- en procesanalist Nijkerk (ft)

Ben jij cijfermatig sterk, analytisch maar ook creatief?
Vind jij het leuk om op de productievloer, informatie op te halen en die om te zetten in betere en bruikbare processen voor een internationale organisatie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie