Logo Storteboom

Werken bij

Medewerker Technische dienst Zeewolde (FT)

Verloopt op 31-03-2023 | Aantal uren: 40

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij versterking voor onze Technische dienst.

De werkzaamheden
Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied. Het is een veelzijdige functie waarbij een grote mate van zelfstandigheid binnen het team belangrijk is.

De juiste kandidaat is zeer flexibel en weet prioriteiten te stellen. Je voelt je thuis in een productieomgeving en kunt zelfstandig werken. Je hebt aantoonbare kennis van elektrotechniek, bent sociaal vaardig en bereid om bij toerbeurt op zaterdag te werken. Binnen het team wordt er in 3 wisselende weekroosters gewerkt, de werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 6:00 tot 15:00, van 7:00 tot 16:00 of van 15:00 tot 00:00. Op de zaterdagen wordt er alleen in de dagdienst gewerkt.

Wat zien wij graag bij jou?

  • Technische MBO opleiding in de richting van elektrotechniek of werktuigbouwkunde;
  • Zowel mechanisch als elektrotechnisch goed onderlegd;
  • Kennis van besturingstechniek. Elke machine wordt elektronisch aangestuurd dus een goede kennis hiervan is van belang bij het verhelpen van storingen en vernieuwingen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Kunnen werken in een gekoelde omgeving (2 graden Celsius).

Wat bieden wij?

  • Een veelzijdige functie binnen een enthousiast team van 5 collega’s technische dienst en een teamleider;
  • Werken bij een innoverend, energiek en groeiend bedrijf waar de tijd niet stil staat;
  • Een informele en dynamische werkomgeving;
  • Een functie waar ruimte is voor eigen inbreng en een salaris conform de CAO voor werknemers werkzaam in de Pluimvee verwerkende industrie.

Sollicitatie
Denk jij de geschikte kandidaat te zijn, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van Medewerker Technische Dienst. Deze kun je mailen aan: cle@2sistersstorteboom.com of solliciteer via onderstaande knop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Naar het overzichtSolliciteer

Gerelateerde vacatures

Tot 31-03-2024

Junior Systeembeheerder

Voor onze vestigingen op de Veluwe zoeken wij een Junior Systeembeheerders ter uitbreiding voor onze ICT-afdeling.

Ben jij een startende IT-professional en breng jij graag een glimlach op het gezicht van onze eindgebruikers? Kun je een spontane maar soms hectische omgeving wel waarderen?

Dan is werken bij 2 Sisters Storteboom als Junior Systeembeheerder jou op het lijf geschreven. Check snel de vacature om te kijken waarom!

Meer informatie

Tot 31-03-2023

Assistent Teamleider Logistiek Zeewolde (FT)

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij meerdere Assistent Teamleiders voor onze Logistiek.

Heb jij passie voor Supply Chain en de drive om samen met onze Teamleiders de logistieke processen optimaal te laten verlopen? Creëer jij samen met het team van Teamleiders een cultuur die gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Meer informatie

Tot 31-03-2023

Assistent Account Management Zeewolde

Ons team in Zeewolde zoekt een proactieve, commerciële collega om mee te bouwen aan de toekomst!

Meer informatie

Tot 30-04-2023

Administratief medewerker Commercie

Ons binnendienst team in Zeewolde zoekt een optimistische, veelzijdige, administratieve collega om mee te bouwen aan de toekomst!

Meer informatie

Tot 31-03-2023

Teamleider Logistiek Zeewolde (FT)

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een Teamleider Logistiek. Heb jij passie voor Supply Chain en de drive om samen met jouw team de logistieke processen optimaal te laten verlopen? Creëer jij met jouw sterke motivatie, visie en leiderschapskwaliteiten een cultuur die gericht is op verbeteren, innovatie en efficiëntie. Dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Meer informatie