Logo Storteboom

Medewerker Technische dienst Nijkerk(FT)

Verloopt op 31-03-2023 | Aantal uren: 38

Voor onze vestiging in Nijkerk zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker Technische Dienst.
In deze allround functie ben je (mede) verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en het oplossen van storingen aan onze productielijnen.

Zo ziet je dag eruit

4.50Voordat je aan de slag gaat, drink je met je collega’s een bak koffie.
Vervolgens loop je in de fabriek de lijnen langs en check je de storingen. Je zet de lijnen aan en zorgt ervoor dat alles klaarstaat, zodat de operators bij binnenkomst gelijk kunnen beginnen.
6.00De productie is gestart, dus jij houdt alle machines in de gaten, controleert de lucht en hydrauliek en zorgt ervoor dat alles soepel loopt. Geen opstartproblemen! Dus jij drinkt in de kantine met je collega’s een welverdiende bak koffie.
7.00Na de koffie begin je aan de dagelijkse werkzaamheden, zoals het inrichten van een nieuw werkstation. Je start met het aansluiten en doormeten van de daadkabel. Altijd leuk om, naar eigen invulling, nieuwe dingen te plaatsen ten behoeve van de efficiëntie.
9.00Koffiepauze! Het werkstation is volledig ingericht. Je bespreekt met de ploegleider nog even zijn wensen en behoeften, zodat jij na de koffie nog wat instellingen kan aanpassen. Door deze aanpassingen verloopt het werk van jouw collega’s soepeler.
10.15Je loopt de lijnen langs en controleert de machines. Bijzonderheden noteer je, je denkt vast na over oplossingen en dit alles neem je mee naar het dagelijkse overleg met de technische dienst en alle ploegleiders. Met elkaar houden jullie de boel scherp.
11.00Na het overleg eet je in de kantine een broodje en drink je een bak koffie. Net als je terug naar de fabriek loopt, krijg je een telefoontje. Er is een storing, de etiketten worden niet geplaatst. Je ziet snel de aanleiding; de gewichten van de schalen komen niet goed binnen.
11.30Deze storing heb je nog niet eerder gezien. Een leuke uitdaging! Samen met je collega’s denk je na over een oplossing. Ook zij hebben geen idee, dus bel je de leverancier. Op aanraden haal je de weegschaal los en vervang je de stelbouten. En dat werkt!
13.30De werkdag is ten einde gekomen! Je draagt je werkzaamheden over aan je collega’s en springt op de fiets naar huis.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een salaris tussen de € 2600,- en € 3300,- bruto per maand op basis van 38 uur en op basis van jouw werkervaring
  • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling en een eindejaarsuitkering
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
  • We werken in shifts, daarom begin jij vroeg en ben je ook weer vroeg klaar
  • Een uitdagende baan met veel diversiteit, waardoor je nieuwe dingen blijft leren
  • Regelmatig kleinigheidjes met feestdagen en toffe uitjes zoals karten, paintballen, uiteten of zeevissen

Ons verlanglijstje

  • Werkervaring is geen must, als jij maar gedreven bent en graag wilt leren
  • Jij bent net als ons van mening dat je het beste leert, door het te doen
  • Oplossingsgericht, flexibel en collegiaal: dat ben jij!

Sollicitatie
Denk jij de geschikte kandidaat te zijn, stuur dan direct een bericht aan Diane van den Top: dvt@2sistersstorteboom.com of solliciteer via onderstaande knop.

Naar het overzichtSolliciteer

Gerelateerde vacatures

Tot 30-06-2023

Medewerkers Expeditie Nijkerk

Voor onze vestiging in Nijkerk zoeken wij voor verschillende expeditie afdelingen meerdere nieuwe collega’s. Wij zoeken kandidaten die het leuk vinden om in een productie omgeving te werken én die beseffen dat zij een belangrijke rol hebben in ons productieproces. Ben jij een aanpakker en heb je geen moeite hebben met het werken in een gekoelde omgeving, lees dan verder!

Meer informatie

Tot 31-03-2024

Junior Systeembeheerder

Voor onze vestigingen op de Veluwe zoeken wij een Junior Systeembeheerders ter uitbreiding voor onze ICT-afdeling.

Ben jij een startende IT-professional en breng jij graag een glimlach op het gezicht van onze eindgebruikers? Kun je een spontane maar soms hectische omgeving wel waarderen?

Dan is werken bij 2 Sisters Storteboom als Junior Systeembeheerder jou op het lijf geschreven. Check snel de vacature om te kijken waarom!

Meer informatie

Tot 31-03-2022

Kostprijs- en procesanalist Nijkerk (ft)

Ben jij cijfermatig sterk, analytisch maar ook creatief?
Vind jij het leuk om op de productievloer, informatie op te halen en die om te zetten in betere en bruikbare processen voor een internationale organisatie?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie

Tot 31-03-2023

(Aankomend) Productieplanner

Wil jij graag het dashboard bedienen van een geavanceerde productielocatie in Nijkerk? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze fulltime functie plan jij met behulp van het productiemanagement systeem, de juiste grondstoffen op het juiste moment voor de juiste productielijn. Je wordt een belangrijk onderdeel van onze supply chain en je komt te werken op een dynamische afdeling […]

Meer informatie

Tot 31-03-2022

Operator Productie Nijkerk (2 ploegen fulltime)

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een productieomgeving, dan zijn wij naar jou op zoek!

Als Operator Productie ben jij belast met het productieproces en zorg jij ervoor dat onze kipproducten perfect worden verwerkt tot eindproducten voor diverse A-merken.
Na een gedegen inwerkperiode, weet jij precies wat de specificaties zijn, waar onze producten aan moeten voldoen. Je kan productiemedewerkers goed uitleggen waar ze op moeten letten en je houdt in de gaten of alle grond- en hulpstoffen snel en makkelijk beschikbaar zijn. Eenvoudige storingen aan de machines los je natuurlijk zelf op en bij complexe gevallen weet jij goed aan een monteur of teamleider uit te leggen, wat er volgens jou niet goed gaat.

Meer informatie