Logo Storteboom

Werken bij

Medewerker Expeditie – Putten

Verloopt op 31-12-2022 | Aantal uren: FT

In deze allround functie bent u mede verantwoordelijk voor het ontvangen van grondstoffen, het verzendklaar maken en het verladen van orders volgens streng geldende specificaties. Binnen de expeditie vindt ook de planning van de verladingen plaats en wordt de voorraad gereed product beheerd. Verwerken van inkomende goederenstroom, lossen van vrachtwagens, controleren van zendingen a.d.h.v. pakbonnen/vrachtbrief, signaleren van afwijkingen. Beheer en controle emballagestroom. Incidenteel kunnen uw werkzaamheden bestaan uit het sorteren van productstromen, orderpicken en het wegen en controleren van gereedstaande pallets met producten.

Functie-eisen

Wij willen ons team versterken met een gemotiveerde, flexibele aanpakker. Jij beschikt over mbo werk- en denkniveau en je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je bent digitaal goed thuis in systemen en je functioneert prima in teamverband, je kunt nauwkeurig en accuraat werken. Nederlandse taal in woord en geschrift is een vereiste en enige kennis van de duitse e/o engelse taal is wel nodig om deze functie goed te kunnen uitoefenen..

Een beetje kou deert jou niet en je houdt je goed staande in een hectische omgeving.

Wat bieden we

We bieden jou een vaste baan met mogelijkheden in een goed gezond pluimvee bedrijf. We zijn trots op ons mooie product en nemen jou daarin graag mee. Verloning coform CAO Pluimvee afhankelijk van ervaring en leeftijd in loongroep 3 of 4.

Meer informatie

Meer informatie omtrent de functieen mogelijkheden bij Ernest Fernandez  (088-753 0 910) of Kamil Car (088-753 0 975)

Sollicitatie

Jouw CV en motivatie ontvangen we graag per mail op annemarie.docter@2sistersstorteboom.com

Naar het overzichtSolliciteer

Gerelateerde vacatures

Tot 31-12-2022

Chauffeur CE Putten (ft)

2 Sisters Storteboom verzorgt als organisatie zelf de aanvoer van vleeskuikens naar de slachterijen in Kornhorn en Putten. Een tijdige aanlevering naar onze slachterijen is belangrijk om stilstand daar te voorkomen. De aanvoer chauffeur vervoert het levend pluimvee naar onze slachterijen met trekker en oplegger.

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Medewerker Technische Dienst Putten

Het werk van de medewerker Technische Dienst omvat alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingslijnen en installaties op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig gebied

Meer informatie

Tot 31-12-2022

Operator Aanvoer – Putten

De afdeling aanvoer is de ontvangstafdeling van de levende kuikens. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele containersysteem. Je meldt de aanvoergewichten, je draagt zorg voor het opstarten van de afdeling voor aanvang van productie evenals afsluiten ervan, jij verwerkt de koppelwisselingen volgens procedure en je onderneemt actie bij storingen in overleg met de productieleider. Uiteraard hoort ook het schoon en netjes houden van de afdeling tot één van jouw taken.

Meer informatie