Logo Storteboom

Werken bij

Bijbaan Administratie / Medewerker Binnendienst zaterdagkracht /Zaterdag- en Vakantie (Oproep) Krachten

Verloopt op 31-12-2022 | Aantal uren: 4-5 per week

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een nieuwe collega voor onze binnendienst om mee te bouwen aan onze toekomst. Hierbij zijn wij op zoek naar een vaste zaterdag kracht die het ook leuk vindt om in de vakanties bij te springen.

De Medewerker binnendienst biedt ondersteuning aan het verkoopproces en de verkoopadministratie. Dit houdt onder meer in het in ontvangst nemen en verwerken van bestellingen (verkooporders) en het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot de verkoop en verkoopadministratie.

Wil jij op de zaterdagen en vakanties graag iets bijverdienen in een leuke leerzame omgeving, ben je op zoek naar een vaste bijbaan naast je school of studie, reageer dan snel! Op korte termijn zijn wij op zoek naar flexibele krachten voor het uitvoeren van diverse administratieve taken.

Wij zoeken een kandidaat die:

  • Minimaal 17 jaar oud is;
  • Beschikt over goede computervaardigheden;
  • Bekend is met Office Excel;
  • Communicatief vaardig;
  • Snel, efficiënt en correct kan werken;
  • Flexibel inzetbaar is, in ieder geval bijna alle zaterdagen wil werken en in de
    vakantieperioden.

Wat bieden wij

Een veelzijdige functie in een enthousiast team met leuke ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden. De werktijden voor de zaterdag zijn van 08:30 tot 13:00 (kans op uitloop naar 14:00 uur afhankelijk van de orders).

Sollicitatie

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV onder vermelding van Zaterdag kracht Binnendienst. Deze kun je mailen aan: cle@2sistersstorteboom.com

Naar het overzichtSolliciteer

Gerelateerde vacatures

Tot 31-12-2022

Technische dienst – Vaste Zaterdagkracht / oproepkracht Zeewolde

Voor onze vestiging in Zeewolde zoeken wij een zaterdag / vakantiekracht voor onze Technische dienst.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor de zaterdag en alle vakantieperioden. Ben jij scholier of zoek je een bijbaan voor de zaterdag en vakantie perioden reageer dan snel!

Onze Technische dienst is verantwoordelijk voor alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan productie- en verpakkingsmachines / productielijnen en alle overige installaties op mechanisch- elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied.

Meer informatie